Thursday, September 29, 2011

I ♥ SP

Alhamdulillah...
juz tggal final exam jee...
kemarin last class utk sem5...
selesai sudah...
abis je class cepat2 packing brg...
mau balik rumah...
hehee...sungguh x sabar..
aku mmg kalo bab balik aku la juara...
org len x kalut pun nk blk..
still stay kt bilik masing2 utk study...
aku x mcm diorg...
aku anak mak ayah...
sebulan x balik rasa mcm bertahun2 x balik...
hope nnt kalo dpt sambung bljr lg xmo la jauh2 dh...
nak area utara je la...
paling jauh pun sampai KL je...
kalo dk dkt2 tiap2 minggu bleh blk...
juz call je "ayah mai ambk adek"...
xpun abg aku la jadi mangsa "abg mai ambk adek kesyg mu..."
sekarang dah da kt umah...
tp 1 je aku malas nak blk umah nie...
xleh nak study...
sbb tu aku balik sekejap je...
juz 4ari...giler ko kalo aku blk smggu...
aku nak jwb apa exam nnt...
isnin nnt kita jumpa blk yer tgganu... ^_^


Monday, September 26, 2011

Hye...

halo halo haloo....
huh huh huh....
ya Allah...byk nya habuk blog aku nie...
nie la akibatnya dh lama x update kn...
korg msti dh dpt teka kan apa alasan aku sbb xnk update kn...
of course la yg pertama aku xde mood lgsung nk update...
yg kedua bkn xde story mory yg aku nk ceta tp 
bila mls dh menguasai diri xleh nk wat apa la kan...
hnya harus menyepi kan diri wat seketika waktu...
aku mula2 terfikir jgk mcm nk tutup je blog nie...
mcm mls nk jadi cikgu bahasa melayu dh..
xlarat nk mengarang plak...
nk tukar subjek plak..
tp bila fikir blk cyg plak kn...
mcm2 benda aku ceta dlm nie..
mana la tau nnt kalo aku xde dh 
bleh jgk tggal kenangan utk org2 yg cyg aku...
ade ke yg cyg aku??
(plez raise ur hand if anyone love me)
hehee...ngada2 sekejap...
nnt cucu cicit aku bleh jgk tgk kisah perjalanan aku kn...
xde la aku nk susah payah ceta kat cucu cicit aku...
soh je diorg buka blog aku nie...


sebelum terlambat aku nk ucapkan 
"SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI"
MAAF ZAHIR DAN BATIN....
tp mmg aku dh terlambat dh pun...
sok dh last bln syawal...
tp ok la masih dlm bulan syawal kan...
thn nie xde lgsung entry bln puasa...
entry raya...entry open house...
thn nie mmg byk open house yg kwn2 aku wat...
tp aku mls nk update ok...!!



yg paling penting sok mlm aku nk blk SP dh...
cuti study week...
yeah org len study week kalut study..
prepare utk final exam...
aku plak kalut nk blk...
homesick wey...
pejam celik...pejam celik..
dh nk abis dh sem5...
lg 6 bln je aku akan study kt UNISZA nie...
pastu abis dh...
umur pun makin meningkat...
aku je yg still rasa masih cm budak2...
tah la x rasa g cm dh dewasa...
rasa cm nk duduk ngn mak ayah lg...ngn abg lg...
xnak keje lg...aih...
nie la lumrah hidup....


muka pagi raya...

K.A.M.I