Wednesday, July 4, 2012

Cinta Hati

Assalamualaikum...
ok tak tajuk entry??
agak2 over tak??
over gitu ko yer wanie
seperti yang dijanjikan entry lepas
aku agak busy sekarang nie
tapi takde la se-busy PM
takde la se-busy businesswomen
cuma kadang2 aku jee yang saje buat busy terlalu over
bukan apa,tak nak buat keje rumah
kalau aku relax jee mula laa dengar suara2 sumbang
suruh buat itu ini
boleh macam tu??


alhamdulillah rezeki Allah dah 2 bulan aku buat bisnes online
sapa2 yang add aku dalam FB mesti tau kan bisnes apa
aku jual tudung dan lens secara online
dan alhamdulillah jugak setakat nie everything ok
boleh la simpan sikit2 duit untuk buat shopping raya kan
sapa2 yang taktau lagi boleh kunjungi di FB Kedai Kita Click sini


macam2 ada...pilih jee
terbaru tudung bawal polkadot dan tudung bawal rose
memang ohsem ok..!!!
aku pun dah jatuh cinta sama itu tudung


tu jee nak cakap untuk entry nie...jangan lupa tau
add Kedai Kita dan follow blog sweet2kedaikita@blogspot.com