Wednesday, December 15, 2010

SaYe DaTaNg...Wink**

Saye datang suma....knal lg x??
ahaakk...!!
aku nk story ckit kt korg nie...
td aku boring2 sje la jln2 tgk blog membe2 aku...
apa la yg diorg update...
di sbbkan sye sgguh malas skg nie
so tgk membe2 je la yg update blog diorg...
dgn tidak sengaja aku pun tgk la blog membe aku nie...
nma dia rusyda,tp lebih glamour la bak kta dia di pggil la Cik Rusyie..
kalo korg nk tgk blog dia click SINI...
ok berbalik pd ceta...tiba2 aku terlihat nma aku terpapang dia blog dia
tp apa slh aku erk???

nie la statement yg Cik Rusyie wat kt blog dia....


p/s:ade tak orang letak kat status fesbuk tulis mcm ni alamak terken**t pulak..haha..tak penah ag aku jumpe..kalau ade syabas2..wanie pasti pham..haha..


oo....ko ngata aku yer Cik Rusyie...
ada ke plak kaitkan nma aku ngn terken**t....
letak la bnda2 yg best dgr....ngee...
ptut la ko dok tny aku dh update blog ke blum...
ko nk soh aku bca blog ko...!!
hahahaaa....pndai yer Cik Rusyie...
bgus yer ko wat cmni...
dr aku xde idea lgsung nk update blog..
trus aku smgt n da idea giler nk update....
thanks Cik Rusyie sbb bg aku idea...hahaaa...
( aku pun cnfius sma da nk mrh ko or epy )....
apa pun cyg ko r....
next time kalo korg nk aku cpt2 update blog aku nie
korg letak la nma aku kt blog korg...
sure ASAP aku update blog nie...
hahahaaa...ngee~~

Sunday, December 5, 2010

EpY BeSdAY KaK LoNg..^_^

      Dah lama x update blog...sbnarnya byk bnda yg nk ceta...tp apa kan daya malas menguasai diri nie...skg dah da kt SP...rindu sgt2 nk jln2 ngn kwn2...tp apa kan daya duit kurg...so aktiviti utk menghabiskan duit slow la ckit...^_*

      Wokeh utk mengelakkan dr melalut n memeningkan kepala korg aku nk ceta sbnrnya bru2 nie besday kak long kitaorg a.k.a nadia...besh2...dpt mkn kek,banglong yg beli kan...sbnrnya bsday dia 24 nov...tp kitaorg sje smbut lmbt ckit  pd 29 nov sbb nk wat srprise n time 2 bz ckit sbb tgh exam...so layan jela pic kt bwh erk...mls nk story byk sbb mls sgt2 skg nie...


cedap2...!!!

thanks amir sbb belikan kek nie utk nadia...

nie ha bsday girl....sory...kek dh cair laa....

msti tgh terfikir...cyg jgk amir kt aku kn sggup beli
kek nie walaupun jauh...hahaa...

hahaa...peace...nadia said: thanks amir..!!!