Saturday, December 25, 2010

SaYe SaNgaT BaHaGia...

haloo sumaa....
smgt nie nk berblog arini...
muka smgt je ni...
aku nk share ceta ngn korg...
smlm sblm aku tido cmne tah tiba2 aku teringt zaman skolah dlu2...
bleh x kalo aku nk blk ke zaman skolah dlu???
rsa epy je...x tensen2 cm skg kn3???
msti korg stuju jgk ngn aku kn??
sapa stuju angkt kaki...!!!
teringt kenangan nakal dolu2 bersama ecik akhram...
beznya....ecik akhram jom kita kmbali ke zaman skolah...
ingt lg...tiap2 pg bgn nk g skolah msti smgt jee...
bkn smgt nk g skolah bljr tp smgt nk jmpa ecik akhram...
hahaa...kalo mak aku tau sure 10 ari 10 mlm kna berleteaq...
aku soh ang p skolah bljr,ang dok p bercinta plak noo...
time rehat je harus ecik akhram n da geng lalu dpn clas aku...
utk apa???
utk usha aku la dr jauh...hehee
time 2 kn malu2 kucing lg...
skg xde dh malu2 2...
aku pun time 2 wat2 jual mahal la...
kalo x kntoi la ngn kengkwn aku...
time blk plak sblm aku kuar dr clas msti dia dh terjegat dpn clas aku...
knon nk smbut aku la...
heheheee...sweet sgt bila ingt blk...
msti jln sma2 nk g kt tmpt aku tggu bas...
time jln 2 malu2 la ckit sbb bru knal kn...
then dia akn tggu aku smpai aku nek bas...
bila aku nek bas je aku x pndg pun dia dok kt bwh 2...
knon wat2 cm xde apa la...
tp bila da jauh ckit bru pndg tgk dia still kt situ lg ke x...
bak kta org la.."mulut kta xmau,tp hati mau"...
msa 2 aku n ecik akhram form3...
then msuk form4 dh len jd...
ecik akhram msuk skolah teknik kulim...
tp dia slalu jgk la call aku...
tp aku dh x ingt sgt laa...
tiba2 dgr ceta dia tkr ke teknik sungai petani...
hati nie time 2 bez x terkata laa...
pas 2 aktiviti kitaorg berjln sperti besa blk...
hehee...bez sgt2...
pas blk je dr skolah dia msti dtg jmpa aku...
tp 2 utk form4 la...
msuk form5 aku dh g skolah nek moto...
maju dh ckit,so jrg la leh jmpa..
port kitaorg slalu jmpa kt library awm la..
bgus x kitaorg??
berdating smbil stdy...
bgus kn3???
tp time 2 kalo stdy pun 60% je yg msuk pala otak...
lg 40% mlayang mna tah...
skg aku dh bwa hala tuju ke tganu...
ecik akhram plak ke melaka...
so nk jmpa pun time cuti semester jee...
kn bez kalo stdy dkt2...
xla aku slalu kurg kasih syg...
awk stuju x ecik akhram ngn kta2 sye???
nape melaka ngn tganu x dekat erk??
kalo x tiap2 ari leh jmpa...
skg nie sye slalu kna mrh ngn ecik akhram...
sbb apa korg tau x???
sbb aku slalu tensen2 kt ecik akhram tiap2 kali aku tensen stdy...
hehee...ptut ke??
harus la sbb awk kn cyg sye...
kt awk je la sye kna lpaskan tensen sye...
kalo sye x tensen2 msti sye xkan dpt result yg gempak kn3???
bkn sye yg ckp ok...!!!
ecik akhram yg ckp kt sye smlm cm 2...
apa pun SYE CYG AWK UCUKKK!!!
thankz utk sgala2nya slama nie yer...
MISS U SO MUCH...
and MISS ALL MY FRENZ...
jmpa kt UNISZA 1hb nnt yer....



Monday, December 20, 2010

Wednesday, December 15, 2010

SaYe DaTaNg...Wink**

Saye datang suma....knal lg x??
ahaakk...!!
aku nk story ckit kt korg nie...
td aku boring2 sje la jln2 tgk blog membe2 aku...
apa la yg diorg update...
di sbbkan sye sgguh malas skg nie
so tgk membe2 je la yg update blog diorg...
dgn tidak sengaja aku pun tgk la blog membe aku nie...
nma dia rusyda,tp lebih glamour la bak kta dia di pggil la Cik Rusyie..
kalo korg nk tgk blog dia click SINI...
ok berbalik pd ceta...tiba2 aku terlihat nma aku terpapang dia blog dia
tp apa slh aku erk???

nie la statement yg Cik Rusyie wat kt blog dia....


p/s:ade tak orang letak kat status fesbuk tulis mcm ni alamak terken**t pulak..haha..tak penah ag aku jumpe..kalau ade syabas2..wanie pasti pham..haha..


oo....ko ngata aku yer Cik Rusyie...
ada ke plak kaitkan nma aku ngn terken**t....
letak la bnda2 yg best dgr....ngee...
ptut la ko dok tny aku dh update blog ke blum...
ko nk soh aku bca blog ko...!!
hahahaaa....pndai yer Cik Rusyie...
bgus yer ko wat cmni...
dr aku xde idea lgsung nk update blog..
trus aku smgt n da idea giler nk update....
thanks Cik Rusyie sbb bg aku idea...hahaaa...
( aku pun cnfius sma da nk mrh ko or epy )....
apa pun cyg ko r....
next time kalo korg nk aku cpt2 update blog aku nie
korg letak la nma aku kt blog korg...
sure ASAP aku update blog nie...
hahahaaa...ngee~~

Wednesday, December 8, 2010

SaYa KuRaNg KaSiH SaYaNg & BoSaN

aku benci benci pada diri mu...aku bosan bosan....
haa...kan dh aku nynyi walaupun aku sdr suara nie x bez lgsung...
aih...korg tau x skg nie aku kurg ksih skg....
bosan tau x dok umah nie...
xde sapa yg nk sembg ngn aku
nk kuar jln2 pun asyik ujan je
nk kuar tgk wyg cm hampeh lg...
x abis2 ngn ceta hindu kt wayang 2...
xde cta len ke yg GSC leh boh...
adoiyai....mna la aku lyn ceta2 cm 2
hndustan pun aku x lyn ceta 2 apatah lg...
aku nk blk UNISZA la cm 2...
rindu umi skeluarga...
jom kita blk u cpt la...
dok umah bosan jee...

Sunday, December 5, 2010

EpY BeSdAY KaK LoNg..^_^

      Dah lama x update blog...sbnarnya byk bnda yg nk ceta...tp apa kan daya malas menguasai diri nie...skg dah da kt SP...rindu sgt2 nk jln2 ngn kwn2...tp apa kan daya duit kurg...so aktiviti utk menghabiskan duit slow la ckit...^_*

      Wokeh utk mengelakkan dr melalut n memeningkan kepala korg aku nk ceta sbnrnya bru2 nie besday kak long kitaorg a.k.a nadia...besh2...dpt mkn kek,banglong yg beli kan...sbnrnya bsday dia 24 nov...tp kitaorg sje smbut lmbt ckit  pd 29 nov sbb nk wat srprise n time 2 bz ckit sbb tgh exam...so layan jela pic kt bwh erk...mls nk story byk sbb mls sgt2 skg nie...


cedap2...!!!

thanks amir sbb belikan kek nie utk nadia...

nie ha bsday girl....sory...kek dh cair laa....

msti tgh terfikir...cyg jgk amir kt aku kn sggup beli
kek nie walaupun jauh...hahaa...

hahaa...peace...nadia said: thanks amir..!!!