Sunday, October 24, 2010

pUrpLe Vs piNk


tingtong.....Assalamualaikum..sye dtg nie..da org x....???

waalaikumsalam...haa....mai2 msuk,aku da story nk ceta ngn korg nie...
sbnrnya aku ngn roomate aku nie da msalah ckit
kiranya kitaorg x sebulu la
korg tau x bilik kitaorg nie pnuh brg2 warna PINK ngn PURPLE je tau
tp aku xde la fanatik cm dia...
bju dia bleh di katakan wrna PINK je...
nie yg wat aku kna cri brg2 wrna PURPLE g utk melawan cahaya2 PINK yg berada dlm bilik aku...
so bleh la muncul blk chaya yg suci lg menenangkan jiwa iaitu PURPLE..
......aiihh......
ponink2 kpala nie...
apa pun aku xkan terpengaruh ngn wrna PINK tuu...
kak xpyh la nk pujuk2 wanie...
ati wanie ttp utk PURPLE je...
diri aku dh sebati ngn warna PURPLE...
btl x SYAWAL SUZLIANA??
nie pun salah sorg peminat PURPLE jgk...
kalah aku..
dia ckp kalo bleh suma bnda dia nk wrna PURPLE
duit pun kalo da wrna PURLPLE di xmo guna
nk simpan je...pelik2...
mati kelaparan la ko suzy nnt...
....huhuhuuuu....
korg nk tgk bukti yg aku ktakan bilik aku skg nie diterangi ngn chaya PINK???
....tgk la nie....
nie la yg aku ktakan td...bilik aku sntiasa diterangi chaya PINK coz
 lampu 2 di balut ngn paper
PINK..aihh..
nie la salah 1 btol air my roomate...bleh dikatakan brg2 dia suma PINK kaler..
nie beg yg slalu dia bwk g clas...korg nmpk x purse dlm beg yg
da pic helo kitty kt dlm beg 2...
PINK jgk...
tgk !!!cermin pun PINK
hihihii...nie my broadband la...di sbb kan moderm 2 xde
 kaler
PURPLE so terpksa la beli kaler PINK
 skg korg layan plak pic2 koleksi brg2 PURPLE aku plak erk... 

nie la antara koleksi PURPLE yg aku da..

malunya nk ckp...cmni la dompet aku time tadika dlu...
skg pun still pkai dompet cmni lg...cantik kot..


sori kak...pnjam sat naa tali kad matrik nie...


nie la salah 1 jam aku yg PURPLE kaler...


     aku rsa brg2 roomate aku 2 x suma yg smpat aku snap sbb dia mrh aku...
"wanie nape nie???asyk dok tgkap gmbr brg2 kak???"
aku dgn selambanya menjwb sje kak...nk wat koleksi utk msa depan...
padahal dia xtau aku nk msukkan pic brg2 dia kt dlm blog aku
...huhuhuu...
tp apa pun I still LUV u la my roomate 
walaupun kak minat PINK wanie suka PURPLE....
 ^_~ AZAH DA LOVE....                               




Thursday, October 14, 2010

RinDu KaM0ooo.....


waaaa......tulun2 dah berabuk blog aku nie...dh lama kot x update....sowi2...bkn pe line beruk kt unisza nie bleh dikatakan agk lembab jgk laa....2 yg xleh nk update....+ plak ngn ke-busy-an melanda diriku.....pejam celik pejam x celik2 dah nk abis sem 3 dh pun....lg sthn stgh g dah nk abis study dah kt cni...sure time 2 rindu kengkwn yg slalu wat aku gelak cm nak pecah perut....erm....tp skg nie aku rndu mak...ayah...abg...n........huhuhuuu....dah sbln lebih dok cni...bila la nk dpt blk tmpt tumpah drahku....hope diaorg pun rndu aku cmne aku rndu diaorg jgk...nie la wajah2 yg aku KANGEN bangat sgt nie smpai tahap org x btl dah nie.... 

mak ayah....walaupun adeq la yg pling ketegaq n x dgr
ckp mak ayah tp xpe kan...bkn slalu....
^_~

nie la bro aku yg aku rindu....walaupun kekdg kitaorg gduh 
smpai baling2 cawan..tuang air cabury kt dinding sbb nk tunjk 
protes ssama sndiri tp 2 bnda besa....yg lg gnas pun da tp 
xleh nk gtau la kt cni..malu kot....


nie la satu2nya mamat yg slalu wat aku jd giler....
dia xtau aku rndu dia tahap gaban dh nie....tp slalu je dia wat cm xde apa
yg berlaku...rsa cm nk tumbuk2 je muka dia.....

lagi 28 ari bru la dpt blk SP....lmbatnya rsa.....rindunya kt riri....tiap2 kali nk tido msti tercari2 riri....pas2 baru teringt ari 2 x bwk dia blk tgganu....so x dpt la nk peluk, so joe je la yg jd peneman tido.....hope my mum jga la dia bek2 kt sna.....sory la pic riri xdela dlm simpnan...riri 2 sbnrnya my 1st teddy bear...cyg sgt2 kt riri.....

nasib la kengkwn kt jd peneman aku kt cni....kalo x snyi kot.....maceh suma sbb sggup melayan kerenah aku yg x bper btl ckit nie....
ok lah nie je yg aku mmpu tulis utk post kali nie....byk g kje nk kna wat...bubye...♥♥♥